Webshop

SNCA

Metamorfose

SNCA - Projecten

De metamorfose van de SNCA

Toen de Société Nationale de Circulation Automobile (SNCA) besloot het meubilair in zijn nieuwe drie verdiepingen tellende gebouw te vernieuwen, deed men een beroep op onze expertise voor dit ambitieuze project.

De missie was helder: een functionele, duurzame en elegante setting creëren, met meubels in gedempte tinten en op maat gemaakte scheidingswanden voor de consultatieruimtes.

Chic en functioneel meubilair voor de SNCA

De SNCA zocht naar meubilair dat zowel elegantie als functionaliteit verenigde, passend bij de unieke vereisten van hun nieuwe publieke centrum. Daarbij was de op maat gemaakte indeling van de consultatieruimtes van essentieel belang, wat een oog voor detail en innovatief design noodzakelijk maakte.

De metamorfose van de SNCA

Innovatieve oplossingen: en samenstelling van stijl en functionaliteit

We hebben aan deze behoefte voldaan door standaardmeubilair te integreren met speciaal voor dit doel door onze partner WOODPRO ontworpen op maat gemaakte elementen. Dit leverde een perfecte balans op tussen functionaliteit en esthetiek, geheel naar de wens van de klant.

Bij het uitvoeren van dit project stonden we voor een aantal uitdagingen:

  • De consultatieruimtes werden zorgvuldig ontworpen, met speciale aandacht voor de integratie van verlichting, ventilatie en akoestische systemen, resulterend in een effectieve en vernieuwende oplossing.
  • De selectie van zitmeubilair van RIM en BEJOT voor de wachtgebieden en de verstelbare bureaustoelen van EMMEGI was essentieel om optimaal comfort te bieden aan de gebruikers, terwijl ook een ingetogen en elegante look werd behouden.
Innovatieve oplossingen: en samenstelling van stijl en functionaliteit

Een stijlvolle transformatie van de publieke ruimte

Het project heeft het publieke centrum getransformeerd tot een ruimte die zowel stijlvol als ingetogen is, ideaal voor bezoekers.

Onze focus op detail en functionele benadering heeft geleid tot een aangename en harmonieuze inrichting die tegemoetkomt aan de eisen van een modern openbaar gebouw. Het succes van dit project heeft ertoe geleid dat SNCA ons heeft aangesteld voor toekomstige initiatieven.

Ik wil mijn kantoren opnieuw inrichten
Een stijlvolle transformatie van de publieke ruimte