Webshop

Bekijk ons volledige assortiment kantoorbenodigdheden en -accessoires

Bureaubenodigdheden en -accessoires

Bureaubenodigdheden en -accessoires

Om al uw behoeftes op het gebied vankantoormateriaal te vervullen, bieden we online of in onze winkels meer dan 20.000 artikelen aan. U vindt er balpennen en schrijfgerei, papier, kantoormachines en nog veel meer. Oriz vindt voor u vernieuwende en originele oplossingen tegen aantrekkelijke prijzen.

Omdat we begrijpen dat uw tijd en geld kostbaar zijn, leveren we snel en tegen erg competitieve prijzen.

De teams van onze boetiek te Eupen verwachten u

Onze Oriz-winkel in Eupen ontvangt u in een moderne ruimte

Tijdens de openingsuren staan onze adviseurs klaar om al uw vragen op het gebied van kantoorbenodigdheden te beantwoorden en om u te adviseren over de toekomstplannen voor de inrichting van uw professionele ruimtes.

Op zoek naar inspiratie om uw volgende kantoorruimte in te richten? Vind inspiratie in onze showroom! Kom naar de bron en keer terug naar huis met een hoofd vol ideeën en een concreter zicht op uw mogelijkheden. Ons uitzonderlijke meubilair van Italiaanse, Belgische of Franse merken is geselecteerd met precisie en smaak.

Van een blauwe balpen tot hoogwaardige kunststukken: u vindt altijd artikelen naar uw smaak die binnen uw budget passen.

Bezoek onze Oriz-ruimte
De teams van onze boetiek te Eupen verwachten u

De compleetste van alle e-winkels

Met de hulp van onze partner en leverancier Calipage bieden we online een breed scala aan kantoorproducten- en materialen aan:

Papierwaren, kantoor- en schrijfartikelen, dranken en elk ander materiaal dat u nodig hebt om op een onbezorgde en efficiënte manier te werken. Duizenden artikelen en promoties die regelmatig geactualiseerd worden.

Ik doe mee!
De compleetste van alle e-winkels