Webshop

Over ons

Een subtiele link tussen creativiteit en functionaliteit, dat zijn wij

Oriz

Dagelijks brengen we gemiddeld 8 uur door op kantoor of met thuiswerk (en veel ondernemers en bedrijfseigenaren zelfs heel wat meer dan dat). Zou het dan niet leuk zijn om te groeien in een ruimte waar creativiteit en functionaliteit elkaar omarmen?

Waar elke beheeroplossing uitgetekend wordt in functie van efficiëntie, productiviteit en een creatieve uitvoering van de visie van de leidinggevende?

Laten we samen uw kantooroplossing ontwerpenLaten we samen uw kantooroplossing ontwerpen

3 woorden die ons typeren: Human Office Solutions

Meer nog dan dat we ten dienste staan van de techniek, werken wij met mensen.

Wij geloven in een nieuwe Horizon voor de kantoorwereld. Oriz houdt rekening met uw wensen en projecten om zo details aan te brengen die essentieel zijn voor uw succes. 

Wij zijn ervan overtuigd dat beheerinstrumenten ten dienste moeten staan van de mens en dat ze moeten voldoen aan de meest veeleisende professionele behoeftes door er uw identiteit aan toe te voegen. Het is dus onze missie om uw kantoorinrichting binnen de realistische grenzen van uw sector uit te voeren door de technische aspecten te vereenvoudigen.

3 woorden die ons typeren: Human Office Solutions

Evenwicht is onze hoeksteen

Onze vernieuwende blik is gericht op technologische evolutie. We houden voortdurend de nieuwste technieken en trends in de gaten en willen uw projecten altijd optimaal verbeteren. Dat doen we door voortdurend op succes en prestaties te mikken.

Bij Oriz bieden we bedrijven de middelen om hun ambities waar te maken, ze te ontwikkelen en ze te bestendigen binnen een kader dat de ontwikkeling en creativiteit van leidinggevenden en werknemers stimuleert.

Nabijheid is het wachtwoord

Het gerucht was onterecht. De pandemie die we hebben meegemaakt, heeft ons niet vereenzaamd. Integendeel. Om u in goede en kwade dagen te begeleiden bij de realisatie van uw projecten, bieden wij u ons luisterende oor en al onze vaardigheden en tools voor kantoorinrichting aan.

Dit alles met een ingesteldheid van voortdurende begeleiding van topkwaliteit

Ja. Nee. Misschien.

Wij houden ervan om te adviseren, in de watten te leggen, te contrasteren en in de roos te schieten! U begeleiden in elke fase van uw professionele evolutie, dat is ons credo.

Als een copiloot begeleiden wij u naar uw bestemming. We zijn voortdurend op zoek naar een optimale gebruikerservaring om onvoorzienigheden tot een minimum te herleiden. Bestemming Oriz, take off.

Het was voor ons absoluut onlogisch geworden…

Het aanbieden van aparte diensten, individuele adviezen en afzonderlijke instrumenten.

We droomden van iets groters, iets met meer impact, iets dat bij uw potentieel past.

Daarom keken we naar een Horizon met verschillende facetten, waar we onze vier pijlers omheen hergroepeerden om u op elk moment het allerbeste te kunnen geven.

Het is onze grootste wens om u het allerbeste aan te bieden. Met beveiligde IT-oplossingen begeleiden wij de digitalisering van uw bedrijf. We bedenken de inrichting van uw werk- en samenwerkingsruimtes. Doorgaans ontwerpen we de beveiliging van uw informaticapark en leveren we de best presterende softwareprogramma's, allemaal aangepast aan uw vaardigheden. Bij ons bent u in goede handen.

Het was voor ons absoluut onlogisch geworden…

Anders gezegd: wij gaan voor de totale aanpak, niet enkel voor de inrichting van uw ruimte

We implementeren verschillende oplossingen om op het werk een leefplek te creëren die doeltreffend, verwelkomend en representatief is voor uw merk en die bovendien alle beheerinstrumenten integreert op maat van uw diensten.

Oriz? Wat een vreemde naam voor een bedrijf

Eigenlijk niet. We beschouwen het als onze taak om u bij te staan tijdens elke stap op uw tocht om uw horizon te verbreden. Dat doen we via de alomvattende inrichting van uw professionele kantoorruimtes en persoonlijke ruimtes.

Wij zien zo'n ruimte als een witte bladzijde waarop we onze verbeelding de vrije loop kunnen laten om uw boodschap en uw impact te vergroten.

Omdat we deze pagina samen met u schrijven, draagt die de stempel van uw unieke benadering en van onze multifunctionele aanpak.

Oriz? Wat een vreemde naam voor een bedrijf

Kortom, een complete service voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen

Oriz beschouwt kleine, middelgrote en grote ondernemingen ook als werkplekken, maar vooral als ontmoetingsplaatsen naar het beeld van de visie van hun grondlegger. Wij stellen al onze knowhow ter beschikking om u stap voor stap te helpen bij het verspreiden van uw boodschap.

We willen creativiteit en IT-oplossingen, de fysieke en de digitale wereld met elkaar verbinden. Met al onze energie bedenken en creëren wij samen met u een nieuw globaal concept waarin elk punt volledig bestudeerd, geanalyseerd en geoptimaliseerd is.

Laten we een afspraak maken

Bekijk ons als een alliantie tussen prestaties, vlotheid, imago en bedrijfscultuur

Alles is bedacht om teamleden te laten integreren in de ruimten, waar ze in alle comfort technologieën die zijn aangepast aan hun taak kunnen gebruiken.

Ga met me mee

H3: Hiervoor zullen wij uw ogen en oren zijn

Het is onze taak om de wereld te laten kennismaken met uw visie. Vertrouw ons uw grootste dromen toe en wij garanderen u een ruimte van werk, luisterbereidheid en nabijheid.

Met Oriz wordt alles mogelijk: wij transformeren uw ruimte in een plek van beheer, controle, sereniteit en elegantie. Ons vak is de kunst om materialen, snijpatronen en kleuren te versmelten.