Webshop

Optimalisering van uw werkruimtes

Inrichting van werkplekken

Inrichting van werkplekken

Wij vervullen uw behoeftes, ongeacht de ruimte die u voor uw bedrijfskantoren beschikbaar hebt.

Van de inrichting van een persoonlijk kantoor tot een grotere ruimte: wij benutten ruimte altijd tot in de kleinste details.

Tijdens een samenwerking zijn onze 'Space planners' een en al oor. Zij helpen u om op uw werkplek een dynamische en productieve sfeer te scheppen. Nadat ze uw aanvraag minutieus bestudeerd hebben, maken ze een 3D-plan op voor de visualisatie van uw toekomstige ruimte.

Aanpassing van kantoorruimtes

Elke centimeter wordt geoptimaliseerd om uw professionele en persoonlijke ruimte de juiste kleuren aan te meten.

Behalve functioneel en aangenaam om in te leven en te werken, vallen de ruimtes die wij voor onze klanten ontwerpen ook naar wenste personaliseren

Onze binnenhuisarchitecten implementeren de oplossing die weerhouden werd en kiezen samen met u meubilair op maat van uw ontwikkeling. Wij respecteren uw smaak en budget en handelen binnen de kortst mogelijke termijn.

Gedurende ons proces gaat u stap voor stap vooruit en visualiseert u de toekomstige professionele of persoonlijke ruimte. Wij tekenen onze inrichtingen steeds met de ergonomische normen in het achterhoofd.

Aanpassing van kantoorruimtes

Een kantoor dat uw imago uitstraalt

Voor Oriz is uw kantoor niet zomaar een ruimte; het is uw rechterhand.

Elke ruimte en elke inrichting wordt op maat van uw behoeftes en wensen ontworpen. Ze worden samengesteld om uw dagelijkse taken te ondersteunen terwijl u kostbare tijd bespaart en zorg draagt voor u en uw werknemers.

Bij de inrichting van uw werkplek hoort ook een logische hiërarchie van uw werkruimtes op basis van hun gebruik. Om uw ontmoetingen met klanten van de nodige discretie te voorzien, zal een vergaderruimte bijvoorbeeld verder verwijderd liggen van de gemeenschappelijke ruimtes.

Werkt u vóór dag en dauw? Weet dat onze lichtoplossingen en lighting design u zelfs dan de geschikte verlichting zullen bezorgen.

Omdat we weten dat u vele uren zittend doorbrengt, wordt het meubilair niet enkel aangepast aan uw stijl maar ook aan uw werkomstandigheden.

Een kantoor dat uw imago uitstraalt

Laat u verleiden door onze nieuwste realisaties

In heel België maar ook in Europa hebben we talrijke kantoren ingericht, altijd aangepast aan de vraag en behoeftes van elke specifieke klant.

Omdat wij best wel van een uitdaging houden, hebben we nu al zin om uw waaier aan mogelijkheden te ontvouwen.

Laten we er vandaag nog over spreken
Laat u verleiden door onze nieuwste realisaties