Webshop

Oriz, partner van ambitieuze kleine en grote ondernemingen

Bij Oriz bedenken, ontwerpen en realiseren we met een 360°-aanpak de inrichting van al uw professionele ruimtes. In elke stap van het proces kiezen we voor u zorgvuldig de oplossingen die het meest aangepast zijn aan uw behoeftes en uw budget. Wij richten niet alleen uw kantoren en culturele of private ruimtes in, maar bieden ook een brede waaier aan informaticaoplossingen aan om uw processen te digitaliseren, uw netwerk te beveiligen en software met topprestaties op maat van uw activiteit te implementeren.

Oriz

Oriz heeft een unieke positie: door perspectieven te geven aan hun ideeën, helpen we ondernemingen en verenigingen om hun doelstellingen op een vlotte en efficiënte manier te behalen. Om daarin te slagen, laten we niets aan het toeval over! Het ontwerp en de inrichting van uw kantoorruimte zijn onderdeel van een brede ondersteuning die eenvoudige kantooroplossingen met gebruiksgemak, efficiëntie en maatwerk vooropstelt. Elk project begint bij een ontmoeting waarin wij uw beroep en visie willen doorgronden en naar de werkelijkheid willen vertalen om uw klanten en prospecten een beroep te laten doen op uw expertise. Ons doel is glashelder: uw toekomst uitbouwen door uw boodschap te versterken via de technologische beheerinstrumenten die het meest aangepast zijn aan uw behoeftes. 

Zijn uw kantoren dringend aan een upgrade toe?

Met onze verkooppunten in Brussel en Eupen vervullen wij al uw behoeftes voor kantooroplossingen in België en daarbuiten.

Virtuele rondleiding

Een probleem? Wij hebben de oplossing.

Ons team staat klaar om u optimaal te helpen met al uw uitdagingen en om uw dagelijkse leven op kantoor te verbeteren. Samen tekenen we uw horizon uit.

Hen hebben we ontmoet en begeleid