Webshop

Wij hebben de printoplossing voor uw documenten

Drukken en beheren van documenten

Drukken en beheren van documenten

Wij zien niets over het hoofd: beheer van afdrukken en documenten, kleur, zwart-wit, grote hoeveelheden, gepersonaliseerde afdrukken, ...

Heeft u vertrouwelijke documenten die u wilt aanbieden aan uw klanten? Wij leveren printsystemen met indrukwekkende prestaties. Hierbij vindt u printers en scanners, printernetwerken en papieren in alle soorten en formaten.

Omdat we ethisch willen werken en het milieu willen respecteren, hebben we gekozen voor duurzaam en ecologisch verantwoord materiaal. Al onze apparaten zijn intuïtief en vanuit elke bedrijfsruimte eenvoudig te bedienen.

Wij geven u raad op elk moment

Onze teams van specialisten houden zich beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden: zo wordt niets aan het toeval overgelaten.

Onze slimme systemen maken het klasseren van uw documenten eenvoudiger, garanderen de veiligheid en deelbaarheid ervan en vergemakkelijken de communicatie tussen uw teams en uw klanten, zowel in België als in het buitenland. Ze automatiseren ook het beheer van verbruiksgoederen.

In ons uitgebreide gamma hebben we altijd de uitrusting die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Wij geven u raad op elk moment

Updates en onderhoud

Wist u dat we ook de updates en het onderhoud van uw toestellen verzorgen? Zoals eerder gezegd: onze expertise is 360°.

Dankzij onze teams van technici die zich over uw kantoorapparaten ontfermen, kunt u profiteren van efficiënte en duurzame installaties.

Om de goede werking van uw printtoestellen niet te onderbreken, verplaatsen onze professionals zich naar uw locaties om ze te onderhouden.

Laten we een afspraak maken
Updates en onderhoud - Diensten