Webshop

Adequate informatica- en beveiligingssoftware

IT-ontwerp en -beveiliging

IT-ontwerp en -beveiliging

Omdat wij onze klanten altijd het essentiële in plaats van het overbodige aanbieden, delen we onze instrumenten op in twee grote groepen:

  • De configuratie van uw IT-infrastructuur
  • De integratie van aangepaste beheerinstrumenten

Wij installeren uw bedrijfssoftware

ERP, CRM en bedrijfscompatibiliteit zijn onze speelterreinen! Wij gaan methodologisch te werk om aan uw behoeftes te voldoen.

Na een diepgaande analyse en met respect voor het plan dat u goedkeurde, installeren wij uw bedrijfssoftware zo snel mogelijk.

Cloud, Docuware, Elo, ...: de digitalisering van uw bedrijf is bijna in kannen en kruiken.

Wij installeren uw bedrijfssoftware

Wij garanderen een beveiligde werkomgeving

We snappen maar al te goed dat het tijdperk van bedrijfsdigitalisering een hoger risico op gegevensdiefstal, phishing en piraterij inhoudt. Zulke misdrijven kunnen uw werk, de sfeer binnen het team en zelfs uw hele onderneming bedreigen! Daarom gaan wij nooit voor minder dan de meest betrouwbare oplossingen.

Omdat we altijd op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën, updaten we regelmatig onze gegevens: zo krijgt u gegarandeerd altijd de betrouwbaarste oplossingen die het best aangepast zijn aan uw professionele doelstellingen.

In samenspraak met uw IT-team en uzelf ontfermen wij ons over uw bedrijfsinfrastructuur en -monitoring. We ontwerpen samen met u een veilig geheel dat zo ingesteld is, dat het aan al uw eisen voldoet. Zo hebt u de handen helemaal vrij om te doen waar u het best in bent.

Wij garanderen een beveiligde werkomgeving

Onderhoud en toezicht zijn onze prioriteiten

Nadat we onze informatica-apparatuur geïnstalleerd en de veiligheid ervan verzekerd hebben, verzorgen we het beheer van uw netwerken en hun beveiliging.

We helpen u om het juiste back-upsysteem te kiezen en geven advies over antivirusprogramma's en over document- en gegevensherstel, steeds op maat van uw behoeftes. Zo kunt u binnen een veilige en efficiënte omgeving evolueren die aangepast is aan uw professionele activiteit.

Uitleg of een optimalisering nodig? Onze gespecialiseerde adviseurs helpen u snel ter plaatse of op afstand.

Laten we uw project samen bestuderen
Onderhoud en toezicht zijn onze prioriteiten