Webshop

Kantoor op een gezellige zolder

Kantoor

Kantoor op een gezellige zolder

Een kantoor op een gezellige zolder creëren

Het transformeren van een zolder in een gezellige en kindvriendelijke kantooromgeving is een uitdaging die weinig mensen succesvol hebben uitgevoerd.

Onze klant gaf ons de opdracht om een ruimte te ontwikkelen die dient als kantoor, bibliotheek, opbergruimte en ontspanningsplek, perfect voor leesmomenten en het organiseren van familieactiviteiten.

Multifunctioneel kantoor op zolder

Dit project betrof het omtoveren van een zolder in een prettige werkplek, inclusief een bibliotheek en zones voor opslag en ontspanning. Een bijkomende uitdaging was om deze ruimte aantrekkelijk en toegankelijk te maken voor kinderen.

Een kantoor op een gezellige zolder creëren

Samenspel van akoestische elementen en modern meubilair

Speciale aandacht ging uit naar de akoestiek van de zolder, een ruimte die oorspronkelijk echoënd was en geen geluidsdemping bood.

De keuze voor akoestische oplossingen en verlichting van BUZZISPACE bleek essentieel om het akoestisch comfort te verbeteren. Het gekozen meubilair, waaronder een geïntegreerde bureau-boekenkast van FREZZA, sloot met zijn strakke, moderne ontwerp naadloos aan bij de huiselijke sfeer van de zolder.

Een warme ruimte voor het hele gezin

Het project resulteerde in een 'kindvriendelijke' kantooromgeving waar het hele gezin kan relaxen, lezen en werken in een harmonieuze en functionele setting. Dit project heeft een weinig gebruikte zolder getransformeerd in een veelzijdige familieplek die volledig aan de verwachtingen van de klant voldoet.

Ik wil mijn kantoren opnieuw inrichten
Samenspel van akoestische elementen en modern meubilair