Webshop

Solar Screen

Verbouwing van een industrieel magazijn

Solar Screen - Projecten

Verbouwing van het magazijn van Solar Screen

Solar Screen, een specialist in hoogwaardige folies, deed een beroep op onze expertise om een industriële loods te transformeren in een modern, multifunctioneel opleidingscentrum.

De uitdaging: een trainingscentrum ontwikkelen binnen de bestaande kaders

Het ambitieuze project was gericht op het inrichten van een opleidingsruimte op twee verdiepingen binnen een industriële hal, specifiek voor het trainen van internationale installateurs in het aanbrengen van Cover Styl' coatings. Solar Screen's opdracht was om het industriële karakter van de hal te bewaren en uit te lichten, terwijl er een geschikte leeromgeving werd gecreëerd.

Verbouwing van het magazijn van Solar Screen

Onze innovatieve oplossing

We namen de uitdaging aan met een uniek concept dat zowel theoretische als praktische opleidingsruimtes omvat, evenals gemeenschappelijke ruimtes en opbergmogelijkheden.
  • Een loungegedeelte werd gerealiseerd in een warme industriële stijl met poefs, lage tafels van NARBUTAS en BEJOT, stoelen van FORNASARIG en een tafelvoetbalspel. Een op maat gemaakte open keuken door onze partner WOODPRO nodigt uit tot samenkomen rond het centrale eiland, uitgerust met stoelen van FLEXFURN en krukken van RS BARCELONA.
  • Voor het theoretische deel van de opleiding is een vergaderruimte ingericht met schermen en meubilair van FORNASARIG en EOL, wat serieus en comfortabel leren bevordert.
  • De praktijkruimte bevat hoogwaardige werkbanken en apparatuur geleverd door SOFAME, EOL en TRUE.
Onze innovatieve oplossing

Architecturale uitdagingen en oplossingen

Dit complexe project vergde nauwkeurige oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen, van de bouwstructuur tot de afwerking.

Een sleutelaspect van het design was het uitlichten van het Cover Styl' product van Solar Screen. Op maat gemaakte displays door WOODPRO werden ontworpen om de folies tentoon te stellen, en een opvallende muur presenteerde de 200 populairste producten. Al onze ontwerpen waren bedoeld om bekleed te worden met Cover Styl', wat getuigt van een naadloze samenwerking tussen klant en ontwerper.

Ik wil mijn kantoren opnieuw inrichten
Architecturale uitdagingen en oplossingen

Een succesvol en gewaardeerd project!

Het project was een doorslaand succes, tot grote tevredenheid van de klant die gedurende het hele traject aanvullende verzoeken deed.

Solar Screen kan nu met trots zijn klanten verwelkomen in een ruimte die een van hun topproducten uitstekend tentoonstelt.

Ik wil mijn kantoren opnieuw inrichten
Een succesvol en gewaardeerd project!