Webshop

Magetra International

Totaalinrichting

Magetra International - Projecten

Transformatie van het nieuwe gebouw van Magetra International

Magetra International deed een beroep op Oriz voor de totaalinrichting van hun nieuwe gebouw in Eupen (B).

Het doel was om kantoren, een keuken, ontspanningsruimtes en een kantine te ontwerpen, dit alles met respect voor esthetiek in overeenstemming met de visuele identiteit van het bedrijf, met name het logo in bordeauxrode tinten. 

Transformatie van het nieuwe gebouw van Magetra International

Een complete en samenhangende werkomgeving creëren

Dit project is een perfecte illustratie van onze knowhow en expertise, omdat we precies konden inspelen op de specifieke behoeftes van onze klant door een moderne, functionele en gebruiksvriendelijke werkomgeving te creëren.

Een complete en samenhangende werkomgeving creëren

Een veelzijdig en esthetisch ontwerp

Om aan de verwachtingen van onze klant Magetra International te voldoen, ontwierpen we een harmonieuze en functionele, breed inzetbare ruimte.

De heldere kantine in bordeauxrode tinten doet denken aan het Magetra-logo. Ze is uitgerust met lage en hoge tafels van BEJOT en hoge stoelen en krukjes van &TRADITION, waarvan sommige bekleed zijn met kussens van ZAGO. De op maat gemaakte latten van onze partner WOODPRO, versierd met ABOUT GREEN plantensamenstellingen, begrenzen en definiëren de ruimtes. Deze op maat gemaakte latten zijn een verwijzing naar het Magetralux-project, waarbij ze de belangrijkste eetruimte omkaderen door ze intiemer maken. 

De moderne, witte keuken is ook gemaakt door WOODPRO. Het buitenterras, uitgerust met tuinmeubels van FLEXFURN en FERMOB, in dezelfde kleuren als het interieur, nodigt uit om te ontspannen. 

De loungeruimte is uitgerust met BEJOT-zetels in verschillende kleuren die naar bordeaux op gaan, een JUPITER-tafelvoetbaltafel en BUZZISPACE akoestische ophanging.  

Een veelzijdig en esthetisch ontwerp

Een inspirerende werkomgeving creëren

De kantoren zijn uitgerust met moderne technologie en optimale akoestiek. FREZZA-bureaus, aangesloten tafels, INCATRO akoestische panelen en DAUPHIN en BEJOT-vergaderstoelen maken deze ruimte compleet. De directiestoelen zijn zorgvuldig geselecteerd uit de merken SEDUS, BEJOT en QUADRIFOGLIO 

Dankzij een zorgvuldig ontwerp en een selectie hoogwaardige meubels hebben we het nieuwe hoofdkantoor van Magetra International omgetoverd tot een uitnodigende en functionele ruimte die perfect aansluit bij de behoeftes van het bedrijf. De verschillende ruimtes passen harmonieus bij elkaar en creëren een omgeving die bevorderlijk is voor samenwerking en productiviteit. 

Een inspirerende werkomgeving creëren