Webshop

Magetralux

Transformatie van de kantine

Magetralux - Projecten

Transformatie van de kantine van Magetralux

De kunst om een traditionele werkplek om te toveren tot een dynamische en boeiende plek is onze specialiteit, zoals recent bewezen in ons inrichtingsproject voor onze klant Magetralux in Luxemburg.
Transformatie van de kantine van Magetralux

Meer dan zomaar een kantine

Magetralux wilde zijn bedrijfskantine en ontspanningsruimte vernieuwen.

Het doel was een omgeving te scheppen waar werknemers konden ontspannen en netwerken, met tegelijkertijd een gemoderniseerde vergaderruimte. De ruimte moest functioneel, aangenaam en leuk zijn, en een ontspannen en vrolijke atmosfeer bevorderen.

Meer dan zomaar een kantine

Onze creatieve oplossing

Door kleurrijke accenten toe te voegen, hebben we een unieke kantineruimte ontworpen.

De PERFECTA stoelen en hoge krukken rondom de BEJOT tafels zorgen voor dynamiek en visueel comfort. Deze eethoek, ingericht door MY CUISINE, is ideaal voor lunchpauzes en informele gesprekken.

De scheiding tussen de eet- en zithoek is slim gerealiseerd met houten latten, op maat gemaakt door onze partner, het timmerbedrijf WOODPRO. Deze oplossing zorgt voor optimale verlichting en een duidelijke afbakening van de ruimtes. De ontspanningsruimte wordt gekenmerkt door speelsheid, met zetels en poefs van NARBUTAS, tafelvoetbal en darts, die ontspanning bevordert en interactie tussen collega's stimuleert.

De vergaderruimte is getransformeerd met onderling verbonden tafels van WAVEINSIDE voor interactievere en productievere meetings..

Onze creatieve oplossing - Projecten

Een resultaat dat de verwachtingen overtreft

Het project was een enorm succes en de klant was uitermate tevreden met de resultaten.

De levendige kleuren en de ontspannen sfeer hebben de ruimte niet alleen een nieuwe impuls gegeven, maar ook bijgedragen aan het welzijn van de werknemers. Dit project illustreert perfect Oriz' vermogen om een traditionele ruimte te transformeren in een innovatieve en boeiende werkomgeving.

Ik wil mijn kantoren opnieuw inrichten