Webshop

Oriz

Creatie van een showroom

Oriz - Projecten

Creatie van de Oriz showroom in Waver

Als toonaangevende expert in het inrichten van professionele ruimtes hebben we onlangs onze nieuwe showroom geopend.

Dit ambitieuze project had een dubbel doel: het demonstreren van onze uitzonderlijke expertise in het ontwerp van professionele ruimtes en het bieden van een prettige omgeving voor onze medewerkers.

Een showroom die indruk maakt

Deze opgave was aanzienlijk, omdat onze showroom in Waver ontworpen was om een 'wow-effect' te veroorzaken, onze vaardigheid in het inrichten van professionele ruimtes te tonen en onze klanten inspiratie te bieden voor hun toekomstige projecten.

Creatie van de Oriz showroom in Waver

Ons concept: een ruimte met diverse facetten

We hebben een showroom ontwikkeld die de laatste trends in interieurdesign weerspiegelt.

Deze biedt een 360° ervaring van de moderne kantooromgeving, met aandacht voor alle essentiële aspecten: van ruimteplanning en IT-oplossingen tot print- en multimedia, managementtools en kantoorbenodigdheden. De showroom presenteert een selectie van meer dan 40 vooraanstaande merken, opgesteld in verschillende zones over twee verdiepingen.

Onze innovatieve oplossingen

We stonden voor diverse uitdagingen, vooral op het gebied van interieurdesign en het creëren van een unieke gebruikerservaring. De verschillende ruimtes in de showroom zijn zo ontworpen dat elke deur toegang biedt tot een nieuwe beleving, waardoor klanten een breed scala aan concepten en stijlen kunnen ontdekken.

Ons concept: een ruimte met diverse facetten

Een succes voor zowel klanten als werknemers

Onze nieuwe showroom in Waver is met veel enthousiasme ontvangen.

Klanten zijn onder de indruk van de unieke atmosfeer en de kwaliteit van de inrichting, terwijl onze medewerkers genieten van een moderne, inspirerende werkplek. Dit project heeft niet alleen onze positie als leider in het ontwerpen van professionele ruimtes bevestigd, maar ook nieuwe standaarden gezet voor welzijn op de werkvloer.

Ik wil mijn kantoren opnieuw inrichten
Een succes voor zowel klanten als werknemers