Webshop

Faymonville

Innovatieve transformatie

Faymonville - Projecten

Innovatieve en functionele kantoorinrichting voor Faymonville 

Als specialisten in het inrichten van kantoren en werkruimtes hebben we onlangs een ambitieus project afgerond voor Faymonville (F.E.L.), een bedrijf dat bekend staat voor de productie van gespecialiseerde aanhangwagens en opleggers.

Faymonville vroeg Oriz om vijf verdiepingen met kantoren in te richten, goed voor ongeveer 4.500 m². Het project omvatte een ontvangstruimte, kantoren voor 250 werknemers, een trappenhuis, een kantine voor 250 personen, vergaderzalen, directiekantoren en een showroom die kan worden omgebouwd tot een opleiding- en ontvangstruimte.  

Daarnaast hebben we niveau -1 uitgerust met 10 hotelkamers, een eetzaal en een hypermoderne fitnessruimte voor overnachtende bezoekers. 

Innovatieve en functionele kantoorinrichting voor Faymonville

Onze oplossing omvat baanbrekend ontwerp en geavanceerde technologie

Qua ontwerp kozen we voor een harmonieuze en functionele inrichting, waarbij we vertrouwden op gerenommeerde merken om kwaliteit en comfort te garanderen: Frezza voor de kantoren, Waveinside voor de audiovisuele apparatuur in de vergaderzalen en showroom, Incatro voor de akoestiek in de kantoren, vergaderzalen, kantine en showroom, Quadrifoglio voor de vergader- en bezoekersstoelen, Sedus voor de bureaustoelen, Zucco voor de directiestoelen en Fornasarig voor de kantinestoelen. 

Vervolgens werd bijzondere aandacht besteed aan akoestiek en verlichting, met name in de showroom, die uitgerust is met een reusachtig LED-scherm en een hoogwaardige SoundBar, waardoor de ruimte volgens behoefte kan worden omgetoverd tot opleidingsruimte of ontvangstruimte. 

Onze oplossing omvat baanbrekend ontwerp en geavanceerde technologie

Modulariteit en industriële, chique uitstraling

Het project is gebaseerd op drie belangrijke pijlers: 

  • Modulariteit: de indeling van de burelen is homogeen gebouwd rond het trappenhuis en de liften, wat de productietechnieken van Faymonville weerspiegelt met een gemeenschappelijke basis en aanpassingsmogelijkheden. 
  • Industriële, chique uitstraling: een ontwerp dat industriële en hedendaagse elementen combineert voor een esthetische en moderne uitstraling. 
  • Kwaliteit en comfort: ergonomische en efficiënte werkplekken voor het welzijn en de productiviteit van de werknemers. 

Dit project is een perfecte illustratie van onze vakkennis en onze deskundigheid in ontwerp en inrichting, waarbij we precies inspelen op de complexe behoeften van onze klant.

Multimedia vergaderzalen 

De vergaderzalen zijn uitgerust met de allernieuwste technologieën en zijn ontworpen voor gebruiksgemak, met geoptimaliseerde akoestiek en aangename verlichting, wat uitwisselingen en samenwerking vergemakkelijkt. 

Modulariteit en industriële, chique uitstraling

De aangepakte uitdagingen

Het project stelde ons voor een aantal uitdagingen, die we met succes aangepakt hebben: 

  • Combinatie van stijlen: de industriële uitstraling met succes combineren met hedendaagse elementen. 
  • Snelheid van uitvoering: een eindresultaat bereiken binnen strakke deadlines. 
  • Inrichting van de showroom: onder een plafond een hoge ruimte inrichten die kan worden gebruikt als showroom, opleiding- en ontvangstruimte. 
  • Normen en ruimteplanning: voldoen aan de Luxemburgse normen en tegelijkertijd de ruimte optimaliseren. 
De aangepakte uitdagingen - Projecten

Het resultaat: een optimale werkomgeving

Het project dat we realiseerden voor Faymonville is een absoluut succes en biedt een functionele, esthetische en ergonomische werkomgeving. Werknemers genieten nu van moderne, comfortabele ruimtes, terwijl de modulaire showroom de expertise van Faymonville perfect weerspiegelt.  

We hebben onze expertise in het inrichten van professionele ruimtes bewezen door oplossingen op maat te bieden die voldoen aan de specifieke behoeftes van onze klanten. 

Dankbetuigingen 

We willen NK Interior Design bedanken voor hun creativiteit en originele ideeën, en Scaht voor de opvolging van de werf en het halen van de deadlines. 

Het resultaat: een optimale werkomgeving