Webshop

Media Graphics

Geavanceerde afdrukoplossingen

Media Graphics - Projecten

Geavanceerde afdrukoplossingen voor de drukkerij Media Graphics

In een sector waar kwaliteit, efficiëntie en snelheid de sleutelwoorden zijn, heeft Oriz zich onderscheiden door de uitdaging van onze klant Media Graphics aan te gaan.

De vraag was duidelijk: de productiecapaciteit verhogen en tegelijk een onberispelijke afdrukkwaliteit garanderen, met kleurgecorrigeerde afbeeldingen en tekst. Media Graphics heeft Oriz gekozen om een hypermodern productieafdruksysteem aan te schaffen, waardoor de toegevoegde waarde van zijn digitale drukactiviteiten aanzienlijk wordt verhoogd. 

Geavanceerde afdrukoplossingen voor de drukkerij Media Graphics

Behoefteanalyse en keuze van de juiste partner

De eerste stap naar de oplossing was een grondige analyse van de specifieke en dringende behoeftes van Media Graphics. De klant, vergezeld door onze technische expert en onze commerciële vertegenwoordiger, bezocht de zetel van Ricoh in Vilvoorde voor een gerichte demonstratie. Dit leidde tot de identificatie van de Ricoh Pro C5300s kleurenpers als ideale oplossing, die een uitstekende kleurafdrukkwaliteiten opmerkelijke prestaties biedt, dit alles in een compact ontwerp dat is afgestemd op de vereisten van Media Graphics. 

Behoefteanalyse en keuze van de juiste partner

Oplossingen op maat voor een hogere productiviteit

Onze experts hebben een reeks optionele randapparaten voorgesteld om de mogelijkheden van de geselecteerde pers maximaal te benutten:

  • Vacuüminvoer Vacuum Feed LCIT RT5120: voor nauwkeurige, storingsvrije papierinvoer.
  • Verminder fouten tijdens de drukvoorbereiding met Total Flow Prep: een soepele overgang van opdrachten naar voorbereiding, waardoor bestanden gemakkelijker kunnen worden samengevoegd en op het laatste moment bewerkingen kunnen worden uitgevoerd.
  • Bridge Unit BU5030 voor een ononderbroken productie.
  • Booklet Finisher SR5100 voor een professionele afwerking (vouwen, nieten, verzamelen) van boekjes, brochures, handleidingen en rapporten.
  • Output Jogger Unit Type M25 en Cooling Fan Type M26 voor een betere uitvoerkwaliteit en een langere levensduur van de machine.
  • Postscript3 Type M42 voor tekst en afbeeldingen van hoge kwaliteit.

Concrete resultaten en een tevreden klant

De installatie van de Ricoh Pro C5300s kleurenpers bij Media Graphics verliep vlot, dankzij de efficiënte levering en installatie door een door Ricoh opgeleide technieker. De integratie van het systeem heeft Media Graphics in staat gesteld om een aanzienlijke vooruitgang te boeken op het gebied van productiviteit en afdrukkwaliteit, waardoor de verwachtingen werden overtroffen. 

Concrete resultaten en een tevreden klant

Een succesvolle samenwerking

Het IT, Digital & Multimedia Team, onderstreept ons engagement om een aanzienlijke toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten, door hun behoeftes nauwkeurig te analyseren en er zo goed mogelijk op in te spelen. Het succes van het project met Media Graphics getuigt van onze servicegerichte aanpak, die erop gericht is het dagelijks leven van vakmensen gemakkelijker te maken en hun productieprocessen te verbeteren. 

Dit project is een perfecte illustratie van ons vermogen om de complexe behoeftes van onze klanten te begrijpen en eraan te voldoen, en bevestigt onze status als leider in kantoor- en werkplekoplossingen en in geavanceerde afdruktechnologieën