Webshop

Hubert-Errens & fils

Volledige kantoorinrichting

Hubert-Errens & fils - Projecten

Volledige renovatie van de verzekeringskantoren Hubert-Errens & fils

Een perfecte balans tussen functionaliteit en stijl! De uitdaging om functionaliteit met esthetiek te verenigen in de wereld van kantoorontwerp is groot.

Bij Oriz namen we deze uitdaging met passie en doelgerichtheid aan voor het verzekeringskantoor Hubert Errens & Fils.

De uitdaging: integratie van kantoor- en ontvangstgebied

Hubert Errens & Fils gaf ons de opdracht om een gebied van circa 200 m² opnieuw vorm te geven. Hun verzoek was complex: het scheppen van een uitnodigende plek voor klanten, terwijl ook een functionele werkomgeving voor het personeel en het management werd gerealiseerd, inclusief een ontvangst- en wachtruimte, een open werkgebied, kantoren voor het management en een printzone.

Volledige renovatie van de verzekeringskantoren Hubert-Errens & fils

Onze oplossing: innovatief design en modern meubilair

Ons antwoord op deze vraag was een ontwerp dat zowel mooi als functioneel is.

Het gebruik van modern FREZZA-meubilair met strakke lijnen werd gecombineerd met ergonomisch comfortabele zitopties van DAUPHIN en MARTE, om zowel medewerkers als bezoekers maximaal comfort te bieden.

Een innovatief element in dit project was het gebruik van akoestische scheidingspanelen van BUZZISPACE. Deze panelen reduceren niet alleen de typische geluidshinder van open ruimtes maar versterken ook de visuele identiteit van het kantoor door de bedrijfskleuren te dragen.

Daarnaast brengen de akoestische wandpanelen, eveneens van BUZZISPACE, een dynamische en kleurrijke vibe in de werkomgeving die de algemene sfeer ten goede komt.

Onze oplossing: innovatief design en modern meubilair

Een resultaat dat verwachtingen overtreft

Dit project onderscheidt zich door het creëren van een ruimte met een aangenaam, hedendaags gevoel, binnen een beheersbaar budget. We hebben de ruimtelijke beperkingen en de unieke behoeften van de klant succesvol aangepakt.

Het eindresultaat is een motiverende en geschikte werkomgeving die zeer gewaardeerd wordt door zowel de medewerkers als het management van Hubert Errens & Fils. Dit project illustreert uitstekend onze deskundigheid en expertise in ruimtelijke vormgeving en bevestigt onze status als experts in dit domein in Franstalig België en Luxemburg.

Ik wil mijn kantoren opnieuw inrichten
Een resultaat dat verwachtingen overtreft