Webshop

Solar Screen

Creatieve revitalisatie van het kantoor

Solar Screen - Projecten

Creatieve revitalisatie van het kantoor van Solar Screen

Bij een kantoorrenovatie hoeft niet altijd al het meubilair en de inrichting volledig vervangen te worden.

Dit hebben we laten zien met ons innovatieve project voor Solar Screen, een bedrijf gespecialiseerd in hoogwaardige folies. Dit project illustreert perfect hoe hergebruik en modernisering een bestaande werkplek kunnen transformeren.

Vernieuwing zonder alles te vervangen

Solar Screen wilde zijn kantoor renoveren zonder het bestaande meubilair volledig te vervangen. De focus lag op het verbeteren van comfort, het uitbreiden van werkplekken, verbeterde akoestiek en geïntegreerd afvalbeheer. Daarnaast was het cruciaal dat de renovatie de identiteit van het bedrijf weerspiegelde, met gebruik van hun belangrijkste product, Cover Styl’.

Creatieve revitalisatie van het kantoor van Solar Screen

De oplossing van Oriz: innovatie en maatwerk

We zijn deze uitdaging succesvol aangegaan door de bestaande werkplek te optimaliseren. Door de open ruimtes opnieuw in te delen, creëerden we bufferzones en informele ruimtes voor overleg en ontspanning. Door planten en akoestische panelen te gebruiken, hebben we zowel de esthetiek als het geluidscomfort verbeterd.

Het meubilair, waaronder vergadertafels van FREZZA en bezoekersstoelen van BEJOT, evenals op maat gemaakte elementen zoals latten, hangende roosters en een koffiehoek, is zorgvuldig geselecteerd.

Een van de meest opvallende aspecten van dit project is de integratie van Cover Styl’. Dit product is gebruikt voor de bekleding van verschillende kantooronderdelen en heeft de bureaus een nieuwe look gegeven, geheel in lijn met de slogan van Solar Screen: "Why replace when you can upgrade ?" (Waarom vervangen als je kunt verbeteren?).

De oplossing van Oriz: innovatie en maatwerk

Een resultaat dat aan de verwachtingen voldoet

Het resultaat is een kleurrijke en dynamische werkomgeving die de geest van Solar Screen weerspiegelt.

Dit project heeft niet alleen het welzijn van de werknemers verbeterd maar ook onze flexibiliteit en creativiteit in het gebruik van innovatieve producten zoals Cover Styl’ bewezen.

Dit project toont ons vermogen om werkplekken opnieuw uit te vinden, afgestemd op de behoeften en identiteit van onze klanten, en bevordert tegelijkertijd duurzaamheid en hergebruik.

Ik wil mijn kantoren opnieuw inrichten
Een resultaat dat aan de verwachtingen voldoet