Webshop

Ontdek Angeline, onze prachtige binnenhuisarchitecte

Ontdek Angeline, onze prachtige binnenhuisarchitecte

Ze werkt al meer dan 3 jaar bij Oriz en beheert de afdeling ruimteplanning.

Na meer dan 3 jaar in het bedrijf is Angeline de beste persoon om met u te praten over ruimteplanning, aangezien zij momenteel deze afdeling bij Oriz beheert.

In de overtuiging dat welzijn op het werk essentieel is (voor de fysieke en mentale gezondheid van iedereen), is ze blij dat ze haar kaart op dit gebied kan spelen.

"De stemming en gemoedstoestand van de werknemer worden sterk beïnvloed door de omgeving waarin hij of zij zich bevindt. Klanten een verscheidenheid aan ideeën en oplossingen aanreiken om het DNA van het bedrijf naar buiten te brengen en tegelijkertijd het dagelijkse leven van de werknemers aangenamer en dus productiever te maken".

Haar visie op Oriz

Voor Angeline is Oriz booming en de volledige 360° projecten (integratie van de 3 polen in eenzelfde project: opname van de IT en kantoorautomatisering in een nieuw inrichtingsproject) zijn haar eerste bron van motivatie.

"Oriz is vooral gericht op mensen, wat zo belangrijk is in de steeds digitalere kantoorwereld."

Haar stijl

Ze is een fan van hedendaags design met strakke, minimalistische lijnen. Voor haar is het "zo leuk om haar stijl in verschillende projecten te kunnen toepassen door deze aan te passen aan de verschillende eisen van de klant"!

Haar passie

Sinds haar jeugd is ze gepassioneerd door dans: de gratie, esthetiek en relatie met de ruimte die we terugvinden in haar twee passies zijn ongetwijfeld niet toevallig...

Ontdek Angeline, onze prachtige binnenhuisarchitecte